luni, 10 august 2009

Stoichiţă: "Prezenţa la Steaua te înnobilează"

După ce atât patronul cât şi preşedintele Stelei au afirmat că sunt mulţumiţi de modul în care s-a prezentat Steaua până acum, fostul antrenor al echipei roş-albastre, Mihai Stoichiţă, a ţinut să mai tempereze din entuziasmul oficialilor stelişti. În opinia lui Stoichiţă, Steaua nu a fost peste CFR, deoarece şi-a asumat rolul secundar în meciul de aseară, mulţumindu-se doar să contraatace.

"Steaua nu a dominat jocul cu CFR. Nu ştiu dacă o echipă care se mulţumeşte să contraatace poate controla jocul ", a spus Stoichiţă.

Stoichită spune că la Steaua nu poate avea loc un proces de întinerire al lotului pentru că echipa nu are timp pentru aşa ceva, Steaua fiind obligată să lupte în fiecare sezon pentru titlu. De asemenea, fostul antrenor le-a atras atenţia fotbaliştilor aflaţi în acest moment în lotul echipei de pe Bulevardul Ghencea, că prezenţa la Steaua reprezintă o mare onoare pentru orice jucător.

"La Steaua nu există proces de întinerire pentru că mereu se bate la titlu. Cei care joacă la Steaua acum trebuie să se considere nişte nobili ai fotbalului", a afirmat Marius Lacatus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu