joi, 13 august 2009

Sabău : "Un meci dificil cu Rapid! Nu putem să fim relaxaţi!"

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ovidiu Sabău, a declarat joi, că jucătorii săi ar face o greşeală dacă ar aprecia că în meciul de vineri vor întâlni o formaţie a Rapidului dezorganizată şi cu fotbalişti nemulţumiţi.

"Vom întâlni o echipă bună, care a făcut un joc bun la Urziceni. Au început campionatul cu câteva probleme, nu se ştia dacă vor pleca jucători sau cine va rămâne, dar cred că acum s-au liniştit lucrurile. Este clar că nu putem să fim relaxaţi, nu putem să o considerăm o echipă cu probleme, dezorganizată, cu jucători nemulţumiţi, deoarece ar fi o greşeală. Rapidul este o echipă cu jucători entuziaşti, cu un ritm bun, cu fotbalişti care evoluează de mult timp împreună. Va fi un joc dificil", a declarat Sabău.

Sabău a menţionat că FC Timişoara trebuie să abordeze meciul de vineri cu o altă atitudine, ţinând cont de faptul că obiectivul echipei este câştigarea campionatului. "Noi am avut deja un semieşec la Poli Iaşi, deci mâine trebuie să fie altă concentrare. Trebuie să avem o altă atitudine faţă de cea de la primele două meciuri din campionat, pentru că obiectivul nostru este câştigarea campionatului", Sabau.